BUN VENIT LA ONLYSPORT +40752 210 622
NE GĂSEȘTI PE STR REVOLUȚIEI NR 3, TÂRGU MUREȘ

Despre Noi

Onlysport.ro este administrat de  S.C ROXYSPORT. S.R.L, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 29296797, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26/1082/2011  , cu sediul in Strada REVOLUTIEI nr.3, localitatea Tîrgu Mureș, Judetul Mureș, Romania. Tel:0752210622, E-mail:, office@onlysport.ro

Povestea de succes ONLYSPORT a inceput in 2011 , pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientii nostrii autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat doar marci de renume pentru ei.

Astfel am ales doar IMPORT din EUROPA DE VEST ASTFEL CALITATEA SI ORIGINALITATEA PRODUSELOR ESTE GARANTATA.

ATENTIE- UNELE PRODUSE POT FII FARA CUTIA LOR ORIGINALA INSA ACEST LUCRU NU EXCLUDE ORIGINALITATEA LUI CI SE POATE INTAMPLA DEOARECE PROVENIENTA LUI POATE FII DIN MAGAZINELE OUTLET.

PENTRU CEI CARE CUNOSC PRODUSELE ORIGINALE SI DORESC PRODUSELE NOASTRE PENTRU UZ PROPRIU SI PERSONAL ACEST LUCRU NU ESTE UN IMPEDIMENT CA PENTRU CEI CARE DORESC SA REVANDA PRODUSUL.

 

ONLYSPORT.RO va ofera calitatea produselor care este oferita de PRODUCATOR sub regim de OUTLET a acestor  BRANDURI: NIKE, ADIDAS, SALOMON, NEW BALANCE, MIZUNO, ASICS, PUMA.

Mai jos puteti vedea câteva imagini din magazinul nostru din Târgu Mureș

onlysport - Căutare Google

 

Ce anume cauți?

Coșul tău